Índice BIST 100
Corto
Actualizado

BIST'te Deep Crab paterni ihtimali oluştu

Daha önce genel sohbet bölümüne bu grafiği paylaşmıştım. 282,5 dolardan bir düzeltme gelebileceği ihtimali vardı ve dün birazcık üstüne atarak sonra sert düşüş geldi. Peki bu düşüşün devamı gelecek mi? Yine bir fake atıp yukarı mı gidecek? Benim görüşüm buradan artık bir düzeltme geleceği yönünde. Beni bu düşüncemi destekleyen, 282 $ bölgesinin daha önce destek-direnç olarak da çalışmış olması.
imagen

Peki düzeltme olursa nereye kadar olabilir?
imagen
Grafikte görüldüğü üzere sıralı hedeflerimiz 263, 257 ve 250 $ şeklinde. Şahsen ben düzeltmenin fib. 0,618 seviyesine yani 250.75 $'a kadar olabileceğini düşünüyorum. 250$ yine daha önceden destek-direnç bölgesi olarak çalışmış bir bölge. Bu bölge(6770) TL bazında da anlamlı bir bölgeye denk gelmekte.
imagen
Bakalım nasıl bir rotayla karşılaşacağız, hep birlikte göreceğiz.
Not: Paylaşımım harmonik formasyonlarda kendimi geliştirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Orden cancelada
D noktasından satış tepkisi geldi ama yeterli olmadı. Dolarında fazi kararı sonrası sert düşüşü formasyonu bozdu maalesef

Exención de responsabilidad